Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

60 dages returret

Fri fragt over 1500,-

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Spar 3.200 kr.

Motionscykel - Epsilon MX70

1.999 ,-

inkl. moms

5.199 ,-

På lager

  • Du sparer3.200 kr.
  • Indstill modstanden i 32 forskellige niveauer
  • Solid magnetbremse-motionscykel
  • Ergonomisk siddestilling

Produktbeskrivelse

Solid og billig motionscykel med træningsprogrammer, pulsmåler samt støjsvag og behagelig drift.

Epsilon MX70 er en solid magnetbremse-motionscykel med stort svinghjul på 6 kg og en masse forudindstillede træningsprogrammer samt pulsmåler. Modellen har jævn og behagelig drift samt meget gode indstillingsmuligheder for at finde en ergonomisk siddestilling.MX70 er en robust træningsmaskine som er udstyret med en innovativ computer som hjælper dig med at oprette din personlig træning efter forskellige forudindstillede programmer. Du kan vælge hvor længe træningen skal foregå (enten efter tid eller efter valgte strækning eller kalorieforbrug) og computeren vil regulere modstanden automatisk under træningen ved hjælp af en elektrisk servomotor. Programmerne er forskelligt udformet for at indrette sig mod lige den type af træning som du er ude efter i løbet af dagen, f.eks. interval, udholdenhed eller fedtforbrænding. Hvis du ønsker så kan du naturligvis også indstille modstanden manuelt i hele 32 forskellige niveauer. På styret er der en håndpulsmåler så at du kan holde styr på kroppens status under træningen.

Motionscyklen har meget gode indstillingsmuligheder så at hver bruger kan finde en ergonomisk siddestilling. Herudover kan sadelstangen indstilles i højden og sadlen kan også rykkes i længden i forhold til styret. Styret kan desuden vinkles alt efter behov. Styret har desuden flere vinkler som er belagt med gribeoverflade.Svinghjulet tyngde er 6 kg, hvilket garanterer for en blød og jævn oplevelse selv i tunge modstandsniveauer. Du kan også indstille til en tungere og højere modstand end hvad der er muligt med mindre maskiner. Svinghjulet drives med en drivrem og modstanden genereres med magnetisme. Det giver en meget støjsvag og vibrationsfri drift som er vigtigt i et hjemmemiljø, hvor omgivelserne kan forstyrres af lyde.

 

Epsilon MX70 tilsluttes en alm. stikkontakt med den medfølgende adapter. Du slipper altså for at skulle rode med batterier. Efter træningen kan maskinen nemt rulles væk takket være transporthjulene som er indbygget i det forreste støtteben.

 

Produktet kræver en nem slutmontering inden anvendelse. Brugsanvisning på svensk følger med.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Sportig.dk

Hjemmetræning på nettet siden 2005! Vores forretningskoncept er at sælge hjemmetræningsprodukter, som er af god kvalitet uden at koste en formue. Vi mener, at det ikke er særlig svært at sælge fitnessprodukter af høj kvalitet til en lav pris.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL