Spar tusindlapper på træningsmaskiner

KLIK HER

60 dages returret

Fri fragt over 1500,-

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Om os - Sportig.dk

Hjemmetræning på nettet siden 2006!

Vores forretningskoncept er at sælge hjemmetræningsprodukter, som er af god kvalitet uden at koste en formue. Vi mener, at det ikke er særlig svært at sælge fitnessprodukter af høj kvalitet til en lav pris. Vanskeligheden er at få begge disse to faktorer samtidig!

Alle produkter på Sportig.dk er udvalgt og udviklet med kvalitet, pris og brugervenlighed i fokus. Vores målsætning er at kunne tilbyde markedets mest prismæssigt overkommelige alternativer i alle produktkategorier, uanset om det er en motionscykel, crosstrainer, løbebånd eller multigym. Vores model har vist sig at være en succes, da vi har fået topkarakterer i flere uafhængige produkttests.

Sportig.dk er en del af Nordbutiker. Nordbutiker er en e-handelsvirksomhed med hovedfokus inden for hjemmefitness-produkter men også lette elektriske køretøjer såsom elcykler, elløbehjul.

Vi driver en række egenudviklede onlinebutikker i Norden, hvor vi sælger vores egne mærker. Siden starten i 2006 har vi leveret produkter til over 200.000 tilfredse kunder i Norden. Vores hovedkontor og lager er beliggende i Sverige, lige uden for Stockholm, hvor vi i øjeblikket er ca. 35 ansatte.

Om Sportig.dk

Hjemmetræning på nettet siden 2005! Vores forretningskoncept er at sælge hjemmetræningsprodukter, som er af god kvalitet uden at koste en formue. Vi mener, at det ikke er særlig svært at sælge fitnessprodukter af høj kvalitet til en lav pris.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL