Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

60 dages returret

Fri fragt over 1500,-

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Spar 1.300 kr.

Motionscykel - Epsilon MX90-ES

4.199 ,-

inkl. moms

5.499 ,-

På lager

  • Du sparer1.300 kr.
  • Hjemmetræning for alle
  • Hurtig levering
  • Gratis fragt ved køb over 2.000kr

Produktbeskrivelse

Solid og behagelig Sitting Bike med svinghjul på 9 kg!

Epsilon MX90-ES er en liggende/siddecykel for dig som ønsker en alternativ cykelstilling. Modellen har en behagelig sadel med højt ryglæn, vinkelbart styr samt separat vandret styr med håndpulsmåler. Meget lav indstigning gør det nemt at komme ind og ud af motionsmaskinen.

 

MX90-ES er udstyret med en innovativ træningscomputer som hjælper dig med at indrette din træning efter forskellige forudindstillede programmer. Du vælger hvor længe træningsprogrammet skal foregå (enten efter tid, ved valgte strækning eller ved kalorieforbrug) og computeren regulerer modstanden automatisk under træningen ved hjælp af en elektrisk servomotor. Programmerne er forskelligt udformet for at indrette sig mod netop den type af træning som du er ude efter i løbet af dagen, f.eks. interval, udholdenhed eller fedtforbrænding. Hvis du ønsker det, kan du naturligvis også indstille modstanden manuelt i hele 32 forskellige niveauer. Computeren er desuden udstyret med holder så du kan placere din smartphone eller tablet mod panelet.

 

Epsilon MX90-ES har en øget størrelse, hvilket gør modellen meget stabil. En ekstra lav indstigning gør det nemt at komme ind og ud af motionsmaskinen. Styret kan vinkles og sadlen kan justeres i længden, hvilket gør det muligt at finde en ergonomisk træningsstilling både for lave og høje personer. Sadlen er meget behagelig med et højt og ergonomisk udformet ryglæn. Under sadlen er der vandrette styrehåndtag med indbygget håndpulsmåler hvilket giver mulighed for at variere siddestilling under træningen.

 

Svinghjulets tyngde er på hele 9 kg hvilket garanterer en meget blød og jævn drift selv ved tunge modstandsniveauer. Fordelen ved det tunge svinghjul er ikke kun den jævne drift, du kan også indstille en tungere og højere modstand end hvad der er muligt på mindre maskiner. Den mulighed er særlig værdsat under intervaltræning, da din træning da kan blive mere udmattende. Svinghjulet drives af drivrem og modstanden genereres af magnetisme. Det giver en mere støjsvag og vibrationsfri drift som er særlig vigtig i et hjemmemiljø hvor omgivelserne kan forstyrres af støj.

 

Epsilon MX90-ES tilsluttes til en alm. stikkontakt med inkluderede adapter. Du slipper altså for at rode med batterier. Efter træningen kan maskinen nemt rulles væk takket være transporthjulene som er indbygget i forreste støtteben.

 

Produktet kræver slutmontering inden den kan anvendes. Brugsanvisning på engelsk følger med.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Sportig.dk

Hjemmetræning på nettet siden 2005! Vores forretningskoncept er at sælge hjemmetræningsprodukter, som er af god kvalitet uden at koste en formue. Vi mener, at det ikke er særlig svært at sælge fitnessprodukter af høj kvalitet til en lav pris.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL