Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

60 dages returret

Fri fragt over 1500,-

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Spar 4.000 kr.

Motordrevet løbebånd - Epsilon LS200 V2

3.499 ,-

inkl. moms

7.499 ,-

På lager

  • Du sparer4.000 kr.
  • Hjemmetræning for alle
  • Hurtig levering
  • Gratis fragt ved køb over 2.000kr

Produktbeskrivelse

Løbebånd LS200 V2 er et stabilt løbebånd for dem, der ønsker nem adgang til træningen. Løbebåndet er designet med henblik på at gøre det nemt for dig at gennemføre din træning derhjemme. Med en motor med 2 HK og en god, stor løbeflade kan det klare de fleste udfordringer. Du kan vælge at gå eller løbe op til 16 km/t og med en stigning på helt op til 12 %.

Løbebåndet er designet med 6 elastiske puder indeni og 2 eksterne for et mere behageligt løb, og som forhindrer skader. For nem opbevaring kan du let klappe løbebåndet sammen og rulle det til side, når træningen er afsluttet.

 

En LCD-skærm på 5" giver dig et overblik over, hvor langt du er kommet, hvor længe du har løbet, med hvilken hastighed du løber, osv. På håndtagene finder du også en pulsmåler, der hjælper dig med at holde styr på din puls for at maksimere motionen. Der er 36 forudindstillede programmer, som du kan hente inspiration fra og finde den træning, der passer og motiverer dig bedst.

 

Hvis I er flere i familien, der skal bruge løbebåndet, er der også mulighed for at indstille forskellige brugere for at få en mere præcis gengivelse af træningsdata.

 

Nogen slutmontering er nødvendig, installationsinstruktioner på engelsk er inkluderet.

 

Specifikationer

Anmeldelser

Om Sportig.dk

Hjemmetræning på nettet siden 2005! Vores forretningskoncept er at sælge hjemmetræningsprodukter, som er af god kvalitet uden at koste en formue. Vi mener, at det ikke er særlig svært at sælge fitnessprodukter af høj kvalitet til en lav pris.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL