Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

60 dages returret

Fri fragt over 1500,-

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Spar 1.247 kr.

Komplet sæt - Vægtbænk, squat rack, vægtstang og vægte

3.999 ,-

inkl. moms

5.246 ,-

På lager

Produktbeskrivelse

Et komplet sæt perfekt til dig, der ønsker at få en alsidig træning derhjemme! Her får du en vægtbænk, et squat rack samt vægtstang og vægte til kanonpris! Tilpas og kombiner for at få mest muligt ud af din træning!

Sættet indeholder nogle af vores bestsælgende produkter kombineret for at give maksimal nytte. Du får:

Træningsbænk Advanced: En justerbar og stabil træningsbænk. Træningsbænken har både justerbar ryg og sæde og kan indstilles i flere positioner, fra liggende til siddende.

  • Mål (LxHxB): 121x46x119 cm

Vægtstangsstativ Squat Rack: Et todelt og justerbart vægtstangsstativ, der passer til bænkpres og squat med kraftig helsvejset konstruktion. Da stativerne er fritstående, kan dette system justeres til forskellige vægtstangslængder. Stativerne er desuden udstyret med transporthjul, så de nemt kan rulles væk, når træningssessionen er afsluttet.

  • Mål per stativ (LxBxH): 56x53x120-160 cm

Vægtstang: En kromet vægtstang, der passer til vægtstangsstativet. Stangen er 180 cm lang og 25 mm i diameter.

  • Maks. belastning: 120 kg
  • Vægtstangens vægt: 6,5 kg

Gummibelagte vægtskiver: Seks stykker gummibelagte vægtskiver. 2 stykker 5 kg, 2 stykker 10 kg samt 2 stykker 15 kg. Ønsker du, kan du naturligvis købe ekstra vægtskiver ud over dem, der følger med dette sæt.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Sportig.dk

Hjemmetræning på nettet siden 2005! Vores forretningskoncept er at sælge hjemmetræningsprodukter, som er af god kvalitet uden at koste en formue. Vi mener, at det ikke er særlig svært at sælge fitnessprodukter af høj kvalitet til en lav pris.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL